Afla mai multe despre clientii nostri

Portofoliul societatii noastre


Printre activitatile realizate de societatea noastra amintim faptul ca am oferit consultanta in activitati de proiectare si inginerie, pentru elaborarea documentatiei de finantare nerambursabila "Life IV 2005, ianuarie", Societatea nostra a participat si participa īn programe de cercetare pentru obtinerea unor tehnologii nepoluante de extractie si separare a aurului, īn vederea īnlocuirii tehnologiilor de cianurare.

De-a lungul timpului societatea noastra a oferit consultanta pentru īntocmirea documentatiei īn vederea recuperarii argintului din deseuri fotografice.

Executia lucrarii denumita "Alimentare cu apa in zone rurale", comuna Tarcea, sat Galospetreu, judetul Bihor a fost de asemenea o alta lucrare importanta la care am colaborat.

In prezent societatea colaboreaza pe baza de contracte de colaborare cu firme din tara si din strainatate īn realizarea de studii, analize si determinari in domeniul geologiei, geomecanica solului, constructiilor, legate de activitati de minerit si constructii, topografie si executarea cristalelor de scintilatie. Printre acestea firme amintim CRYDET LTD (Ungaria), MELIEPITO LABOR KFT (Ungaria), INSTITUTUL DE CERCETARI SI PROIECTARI MINIERE, TEHNOTOP 88 SRL.
Serviciile noastre